Geen onderdeel van een categorie

Heb jij al voldaan aan de Informatieplicht Energiebesparing?

By 5 juni 2019No Comments

Grootverbruikers van energie (méér dan 25.000m³ gas of 50.000kWh elektriciteit per jaar) moeten vóór 1 juli aanstaande aangeven of zij energiebesparende maatregelen hebben genomen. Ben jij al Informatieplicht gereed?

Het invullen van de genomen maatregelen loopt via het E-loket op de site van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/energie-besparen/informatieplicht-energiebesparing/informatieplicht-voor-bedrijven-en-instellingen Uit de eerste ervaringen van bedrijven met het E-loket van RvO hoort Parkmanagement Waarderpolder dat de invulling complex en tijdrovend is. Om bedrijven hierbij te helpen organiseert Parkmanagement Waarderpolder in samenwerking met de Omgevingsdienst IJmond de werkbijeenkomst: Invulmiddag Informatieplicht Energiebesparing.

Op donderdag 27 juni van 15.00u tot 18.00u kun je langskomen op ons kantoor aan de Waarderweg 50-C met vragen over de invulling van de E-tool. Medewerkers van de Omgevingsdienst ondersteunen die middag met het online invullen van het elektronisch formulier. Voor het invullen van het E-loket is een E-herkenning nodig. Heb je die nog niet, vraag deze dan tijdig aan. Neem een laptop, e-herkenning, energiebesparingsrapporten/scans (wanneer aanwezig) mee en meld je aan!

Aanmelden voor de invulmiddag kan via dit formulier.

 

Direct
regelen