Skip to main content
Parkmanagement

Heerlijke Polderborrel in de Ont-moeting

By 17 oktober 2017No Comments

De Polderborrel stond bol van de mooie verhalen: bakker Jos Huijbregts van Bakkerij Van Vessem en lunchroom Ont-moeting vertelde zijn idee over ondernemen. Wethouder Joyce Langenacker bepleitte – opnieuw – waarom de Waarderpolder werkterrein moet blijven. Dat is een van de redenen om de Waarderpolder steviger op de kaart te zetten. Ook kondigde zij aan dat haar afscheid niet zoals gebruikelijk op het stadhuis zal plaatsvinden, maar in de Waarderpolder. Bruno Giebels en Maarten Verkoren legden uit hoe en waarom jij als ondernemer je steentje kan bijdragen aan de marketing van het gebied: vertel je relaties ook eens over de voordelen van ons Businesspark.

Lekker en gezond

Ondernemen volgens bakker Jos Huijbregts van Bakkerij Van Vessem en lunchroon Ont-moeting. Dat is zorgvuldig je grondstoffen kiezen, oog hebben voor de wereld en hoe je die voor je kinderen achter laat en goed zorgen voor je medewerkers. En bovenal mooie producten bakken! Als je er niet bij was op de Polderborrel 12 oktober, dan moet je zeker eens langs aan de Bingerweg. Het lekkerste en gezondste brood dat je vinden kan in Haarlem en omstreken. En de bakkers van al dat lekkers kun je daar ontmoeten.

Ont-moeting

“Mensen moeten al zoveel”, zo verklaarde Huijbregts de naam van zijn lunchroom. “Je kunt bij ons kun koffie drinken, lunchen, relaxt een broodje eten en onze bakkers ontmoeten. Je kan ook komen werken, je met collega’s even hier zitten, gewoon je brood kopen of voor de hele week je bestelling opgeven. We geven ook graag rondleidingen en workshops. Wil je meer weten, mail dan naar ont-moeting@vvlp.nl

Ruimte om te groeien

We moeten met elkaar de Waarderpolder versterken als werkgebied, aldus wethouder Joyce Langenacker. Bedrijvigheid zoals we die hier hebben, met veel maakbedrijven gaat niet samen met wonen. Een businesspark zoals de Waarderpolder is belangrijk voor de stad. Het bied werkgelegenheid en de mogelijkheid voor ondernemers om te pionieren en te groeien. Langenacker kondigde aan dat zij afscheid wil nemen in de Waarderpolder. Intussen is daarvoor woensdag 13 december als datum gekozen. Er komt een receptie waar alle bedrijven in de Waarderpolder welkom zijn.

Ambassadeurs

De IKH onderstreepte samen met 3D ondernemer Maarten Verkoren hoe belangrijk de Waarderpolder als werkgebied te blijven behouden en verbeteren. Krijg je gasten? De gemeente en Parkmanagement kunnen je helpen er een optimale uitwisseling van te maken. Andersom kun jij je bedrijventerrein positief onder de aandacht brengen. Ga je naar een beurs, op (internationaal) bezoek bij een collega-onderneming. Waar je je bedrijf ook promoot, vergeet niet ook de positieve punten van Waarderpolder Haarlem Businesspark te benoemen. Daar wordt iedereen beter van. Ben jij ambassadeur voor de Waarderpolder of wil je meer weten over de toolkit die we daarvoor aan het maken zijn? Mail naar irma@waarderpolder.nl 

 

Direct
regelen