Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Het nieuwe Veerkwartier – crowdfunding

By 1 november 2023november 21st, 2023No Comments

Het huidige Veerkwartier is ooit voor tijdelijk gebouwd en het is altijd de bedoeling geweest dat er een vast paviljoen aan de Veerplas zou komen. Eigenaren Merel Janssen en Frank van Baaren zijn blij dat Het Veerkwartier mag blijven. Mede dankzij hun gasten en fans heeft Het Veerkwartier in 2020 de werving gewonnen om een permanent duurzaam, natuurinclusief en circulair paviljoen te bouwen aan de Veerplas.

In november 2023 wordt het tijdelijke paviljoen ontmanteld, waarna zoveel mogelijk materialen worden hergebruikt. Deels op het eiland: plantenbakken van de houten hut en meubilair van de pergola. Tafels en stoelen worden opgeslagen en opgeknapt om straks weer te gebruiken.

Crowdfunding
Met een eigen (re)creatieve en culturele (buiten)programmering voor jong & oud zorgt Het Veerkwartier nu en straks voor de ideale buitenplek van Haarlem. Om het nieuwe paviljoen te realiseren is veel geld nodig. Daarom zijn Merel en Frank een crowdfunding-campagne gestart.

Wil je investeren in de buitenplek van Haarlem en ervoor zorgen dat Het Nieuwe Veerkwartier er komt en vooral blijft aan de rand van de Waarderpolder? En ben je benieuwd naar de nieuwbouwplannen? Kijk dan op crowdfunding Veerkwartier.

Naast Het Veerkwartier zijn er nog andere leuke horecagelegenheden in de Waarderpolder, zoals Mooie Boules, Paviljoen Loef en Houtbaar. Kijk voor meer bedrijven op Waarderpolder.nl bij Ondernemers.

Direct
regelen