Skip to main content

HR-netwerk
De Waarderpolder werkt!

Goede, gemotiveerde medewerkers zijn een belangrijke succesfactor voor elke onderneming. Wat kun je lokaal doen om die medewerkers te vinden en behouden? Sluit aan bij het besloten netwerk voor HR-professionals van bedrijven in de Waarderpolder: De Waarderpolder werkt!

Leden van het netwerk kunnen ook lid worden van de groep De Waarderpolder werkt! op LinkedIn.

Besloten netwerk

HR-netwerk De Waarderpolder werkt! is bedoeld voor HR-medewerkers en directeuren/eigenaren van bedrijven – met personeel – in de Waarderpolder.

We organiseren regelmatig een netwerkbijeenkomst. De leden delen kennis en ervaring met collega ondernemers en HR-professionals op bedrijventerrein de Waarderpolder.

Leden van het netwerk krijgen een uitnodiging voor de bijeenkomsten en ontvangen van tijd tot tijd de nieuwsbrief van De Waarderpolder werkt!

Om aan te kunnen sluiten, moet je bedrijf gevestigd zijn in de Waarderpolder èn eigen personeel werven. Het netwerk is niet bedoeld voor ZZP’ers en medewerkers van loopbaanadviesbureaus.

Stuur een e-mail aan Linda Schouten-van Bilzem om lid te worden, je aan te melden voor de nieuwsbrief van het netwerk of als je meer over het netwerk wil weten.

Direct
regelen