Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Hulp bij herplanting gekapte boom

By 3 mei 2023No Comments

Als je jouw bedrijf wil uitbreiden of nieuwbouwen op de bestaande locatie, kan er een boom in de weg staan. Kappen mag niet zomaar. Daarvoor is een vergunning nodig en vaak zal de gemeente de aanvrager verplichten om op eigen terrein een nieuwe boom te planten.

Als dat door ruimtegebrek niet mogelijk is, kun je de herplant laten uitvoeren via het herplant-fonds van Parkmanagement Waarderpolder. De kosten daarvoor maak je over en Parkmanagement zorgt voor herplanting op een passende plaats in de Waarderpolder. Ken jij nog geschikte locatie voor herplanting? Meld het dan bij Parkmanagement. Wie weet, staat er binnenkort een boom!

Parkmanagement Waarderpolder stimuleert bedrijven al jaren om in groen en duurzaamheid te investeren, dat is beter voor mens, dier en milieu. Als we medewerkers van bedrijven in de Waarderpolder vragen wat ze graag willen voor hun werkomgeving zeggen ze vrijwel allemaal: “Meer bomen en meer groen!”

Subsidie voor groene daken
Een van de mogelijkheden is een groen (sedum) bedrijfsdak. Er is subsidie beschikbaar voor groene daken tot en met augustus 2023. Parkmanagement helpt bedrijven bij het aanvragen daarvan. Interesse in subsidie voor een groen bedrijfsdak (en/of zonnepanelen)? Neem dan contact op met Stan Verstraete.

Direct
regelen