Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Inbraken bij garageboxen Tappersweg

By 28 oktober 2021No Comments

Van november t/m februari vinden landelijk de meeste inbraken plaats. ’s Avonds wordt het eerder donker en dat geeft inbrekers meer gelegenheid om hun slag te slaan. Helaas blijkt dit ook in de Waarderpolder het geval. In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 oktober werden (pogingen tot) inbraken gedaan in garageboxen aan de Tappersweg. De garageboxen bevinden zich op een afgesloten en met hekwerken omheind terrein. Inbrekers hebben de kans gezien het terrein te betreden en vervolgens in meerdere garageboxen ingebroken. 

Oproep politie om camerabeelden te controleren

De politie heeft een burgernet oproep verspreid om meer informatie over de daders te verkrijgen. Ook is er het verzoek aan de bedrijven in de omgeving van de Tappersweg om hun camerabeelden te controleren op beweging in de nacht van vrijdag 22 oktober op zaterdag 23 oktober tussen ca. 01.00 uur en 05.00 uur.

Heb je iets verdachts gezien of zijn op jouw beveiligingscamera beelden te vinden die mogelijk kunnen helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Ook surveillant signaleert verdachte situatie

In de Waarderpolder rijdt buiten kantoortijden de surveillant van de Collectieve Beveiliging Waarderpolder. Hij let op verdachte situaties of personen.

Afgelopen weekend werd ook door de surveillant van de Collectieve Beveiliging een verdachte situatie geconstateerd. Een personenauto stond op de rijbaan voor een bedrijfspand, ondanks voldoende parkeergelegenheid in de buurt. In de directe omgeving was niemand te bekennen. De surveillant heeft melding gemaakt bij de politie. De politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen en de eigenaar op te sporen.

Meld je aan bij alarmopvolging Waarderpolder

Bedrijven met een alarminstallatie kunnen zich gratis aanmelden bij de Alarmopvolging Waarderpolder. Bij alarm is de surveillant van de collectieve beveiliging Waarderpolder binnen drie minuten bij jouw pand. Daarmee kan mogelijk diefstal en/of schade door inbraak bij jouw pand voorkomen worden. Aanmelden voor de Alarmopvolging Waarderpolder kan hier.

Ook voor bedrijven die wel een alarmsysteem hebben, maar geen doorschakeling naar een particuliere meldkamer hebben, zijn er mogelijkheden om zich aan te melden voor de Alarmopvolging Waarderpolder. Neem voor meer informatie contact op met Parkmanagement via info@waarderpolder.nl

Direct
regelen