Geen onderdeel van een categorie

Informatie voor ondernemers: het Coronavirus

By 17 maart 2020No Comments

Met de dagelijkse ontwikkelingen en getroffen maatregelen met betrekking tot het coronavirus komt er veel op de ondernemers af. De overheid helpt ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Er zijn bestaande en nieuwe regelingen van kracht waar je als ondernemer op dit moment gebruik van kunt maken, zoals werktijdverkorting of belastinguitstel. Waar vind je de juiste informatie? Parkmanagement zet graag enkele belangrijke informatiebronnen op een rijtje:

Informatie over coronacrisis

De Kamer van Koophandel heeft een digitaal Coronaloket geopend met de laatste informatie en antwoord op veel ondernemersvragen.

Raadpleeg ook deze andere waardevolle informatiebronnen:

  • Gemeente Haarlem | lokale informatie
  • Rijksoverheid | meest actuele informatie over het coronavirus
  • RIVM | algemene informatie en de getroffen maatregelen
  • Landelijk infonummer: 0800-1351 (bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur)

Ook Parkmanagement wil iedereen graag goed op de hoogte te houden. Zodra wij meer informatie van gemeente Haarlem ontvangen, versturen wij opnieuw een nieuwsbrief met de updates.

Beveiliging van de Waarderpolder

In de Waarderpolder wordt bij veel bedrijven zo veel mogelijk doorgewerkt, ziet Parkmanagement Waarderpolder bij de dagelijkse rondgang over het bedrijventerrein. Dat betekent dat het op dit moment niet nodig lijkt om extra surveillance in te zetten voor de collectieve beveiliging. Wanneer veel bedrijven tijdelijk de deuren sluiten, wordt gekeken of het nodig is om de beveiliging op te schalen. Dit wordt van dag tot dag in de gaten gehouden. Parkmanagement staat daarvoor in nauw contact met de uitvoerder van de collectieve beveiliging, Alpha Security.

Parkmanagement Waarderpolder bereikbaar voor vragen

Parkmanagement Waarderpolder wil ook in de komende periode het ondernemen in de Waarderpolder zo goed mogelijk ondersteunen. Onze afspraken en bijeenkomsten zijn geannuleerd, maar het kantoor is open.
Waar ondernemers vragen of ondersteuning nodig hebben, zijn wij daarvoor telefonisch (of bij urgentie op locatie) beschikbaar. Wij zijn op de reguliere werktijden bereikbaar via het telefoonnummer 023 525 7826 en het
e-mailadres info@waarderpolder.nl

Direct
regelen