Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Informatiebijeenkomst warmtenet Waarderpolder

By 2 april 2024No Comments

De energietransitie doen we samen. Toch blijkt het voor bedrijven geen eenvoudig pad. We snappen dat je je een weg baant langs alle wettelijke verplichtingen zoals energielabel C, beschikbare subsidies en verduurzamingsopties. Warmtebedrijf Polderwarmte heeft voor al deze vragen een heldere oplossing.

Informatiebijeenkomst
Polderwarmte en Parkmanagement Waarderpolder nodigen je van harte uit op de informatiebijeenkomst van 11 april. Hier geven zij hun visie op de warmtetransitie in de Waarderpolder, maar gaan ook in op praktische vragen als ‘hoe werkt een warmtenet’, ‘welke bijdrage levert dat aan de verduurzaming van mijn bedrijf’ en ‘hoe zorgen we samen dat we de duurzaamste warmtevoorziening voor de toekomst mogelijk maken?’

Wat kun je verwachten van deze bijeenkomst?
Praktische informatie over de bronnen van warmte, en waarom zijn die duurzaam. Hoe ligt straks het tracé, en hoe bereikt dit jouw bedrijf? Wat is de planning van de aanleg, en welke (financiële) keuzes kun jij maken? En natuurlijk is het team van Polderwarmte er om jouw vragen te beantwoorden en je straks een passend aanbod te kunnen doen.

In het kort
Datum:                  Donderdag 11 april 2024
Tijd:                       16.00 – 17.00 uur, aansluitend borrel
Plaats:                   Bedrijfsverzamelgebouw ‘De Connectie’, Waarderweg 50C, 2031 BP Haarlem
Aanmelden:          communicatie@polderwarmte.nl

De verduurzamingspuzzel is voor ondernemers doorgaans ingewikkeld. Het warmtenet lost heel veel prangende vragen in een keer op. Je hoort op deze bijeenkomst ook B2B-ervaringen.

N.B. Bij de nieuwste Waardervol, hét magazine van de Waarderpolder, zit als bijlage een speciale editie over het warmtenet Waarderpolder. Bekijk de special over het warmtenet hieronder.

Waardervol Special WARMTENET maart

Direct
regelen