Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Innovatieve of circulaire ondernemers gezocht voor C the Future

By 4 juli 2023No Comments

Gezocht: Presenteer jij je innovatieve, circulaire en/of digitale product of dienst op C the Future?

C the Future is hét jaarlijkse 2-daagse evenement (6 en 7 oktober 2023) waar technologie, digitalisering, circulariteit en innovatie samen komen. Bedrijven, onderwijs en bewoners maken kennis met de nieuwste technieken, toepassingen en producten. Zij kunnen kennis vergaren, inspiratie opdoen en in contact komen met makers, techneuten en pioniers. Op vrijdag is het evenement toegespitst op bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit de regio en op zaterdag is het voor het openbare publiek.

C the Future wordt geïnitieerd door: Smartlab en fieldlab 3D Makers Zone, BouwLab Living Lab, Gemeente Haarlem en MAAK Haarlem, een cluster van meer dan 40 circulaire bedrijven. Deze partijen zijn onderdeel van het C-district, het innovatieve ontwikkelingscluster op bedrijventerrein de Waarderpolder en daarmee ook de enige plek binnen de MRA waar digitalisering, bouw en circulaire economie samenkomt. Samen met partners werken we aan een versnelling van de circulaire economie waar innovatie en digitalisering belangrijke elementen zijn en breiden we onze samenwerking graag uit met andere bedrijven in de Waarderpolder en regio.

Op zoek naar jou!
De programmering van C the Future sluit aan bij de landelijke circulaire transitieagenda’s: bouw, kunststoffen, biomassa en voedsel, maakindustrie en consumentenartikelen.

Zo werken we toe naar een circulaire, digitale economie en samenleving, en laten we concrete crossovers en oplossingen zien tussen verschillende werkvelden. Op 7 oktober is ook het landelijke Weekend van de Wetenschap en dat integreren we in de programmering.

Heb jij een dienst of product dat aansluit bij een van de thema’s? Werk je met data of digitalisering voor een van de thema’s en wil je dat zichtbaar maken voor het grote publiek? Dan bieden we je graag een plek op de vrijdag, zaterdag of beide dagen om je demo, workshop of presentatie te houden tijdens het C the Future evenement.

Stuur een mail: brigitte@maakhaarlem.nl en we kijken samen wat past.

Direct
regelen