Geen onderdeel van een categorie

Koninklijke onderscheiding voor Jan Gerritsen

By 19 september 2019No Comments

Jan Gerritsen, tot voor kort penningmeester van Parkmanagement Waarderpolder, is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Jos Wienen reikte hem woensdag 18 september de bijbehorende versierselen uit in het kantoor van Gerritsen Industrie BV.

Jan Gerritsen (65) dankt zijn Koninklijke onderscheiding aan zijn langdurige belangeloze inzet voor de veiligheid en de kwaliteit van het Haarlemse bedrijventerrein de Waarderpolder. Hij was voorzitter van de Stichting Collectieve Beveiliging Waarderpolder. Dankzij de inzet van dit samenwerkingsverband behaalde de Waarderpolder als eerste bedrijventerrein in Nederland het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Jan Gerritsen was tevens bestuurlijk actief voor de Stichting Parkmanagement Waarderpolder en de Bedrijven-investeringszone (BIZ) Waarderpolder. Mede dankzij de inzet van deze samenwerkingsverbanden staat het Haarlemse bedrijventerrein hoog op verschillende kwaliteitslijstjes. De Waarderpolder werd in 2009 verkozen tot het beste geherstructureerde bedrijventerrein van Nederland. In 2015 volgde de benoeming tot beste bedrijventerrein van de Metropool Regio Amsterdam. Met zijn grote belangeloze inzet voor de Waarderpolder droeg Jan Gerritsen nadrukkelijk bij aan dit resultaat.


Jan Gerritsen, zijn familie en burgemeester Jos Wienen

Direct
regelen