Geen onderdeel van een categorie

Meer overlast op bedrijventerreinen

By 31 maart 2020april 17th, 2020No Comments

Ondanks dat veel bedrijven in de Waarderpolder ook tijdens de coronacrisis doorwerken, werkt veel van het kantoorpersoneel momenteel thuis. Dit heeft  als gevolg dat er momenteel op bedrijventerreinen minder sociale controle is. Wij willen u er daarom graag op attenderen dat bedrijventerreinen, vooral in deze periode, gevoelig kunnen zijn voor overlast en inbraken.

De afgelopen weken heeft Parkmanagement een paar meldingen ontvangen van bedrijven die last hebben van vandalisme en overlast.

Parkmanagement is overdag aanwezig in het gebied, ’s nachts wordt via de collectieve beveiliging gesurveilleerd door Alpha Security. Maar naast de maatregelen die op ons bedrijventerrein reeds genomen zijn, is het van belang dat u ook zelf aandacht besteed aan de beveiliging van uw pand en eigendommen. Zo zorgt u samen met de Stichting voor een veilig gebied.

Zorg dat u controleert:

  • Of materialen rondom het pand vast of binnen staan zodat deze niet gebruikt kunnen worden voor inklimming;
  • Of uw spullen veilig opgeslagen liggen;
  • Of uw bewakingscamera’s goed werken; en
  • Of uw alarmsysteem goed staat doorgeschakeld naar uw eigen telefoon en/of meldkamer. Om gebruik te maken van de alarmopvolging van de collectieve beveiliging Waarderpolder kunt u zich hier gratis aanmelden.

Parkmanagement blijft regelmatig schouwrondes uitvoeren en zal u informeren bij opvallende zaken. Wij hebben de wijkagenten op de hoogte gesteld en gevraagd of zij extra aandacht willen besteden aan het gebied.

Mocht u een verdachte situatie zien meld dit dan via 112 of, bij geen spoed, via 0900-8844. U kunt tijdens kantooruren ook contact opnemen met KG Parkmanagement via info@parkmanagement.nl of 023 525 7826.

Direct
regelen