Skip to main content

Kosteloze mobiliteitsscan voor iedere ondernemer in de Waarderpolder

Door de mobiliteitsscan krijg je waardevolle inzichten in het reisgedrag van je medewerkers en hoe dit duurzaam te veranderen. Zo bespaar je CO2, reiskosten en verzuimdagen. En niet alleen dat. Als zoveel mogelijk bedrijven in de Waarderpolder meedoen aan de scan, maken we inzichtelijk waar de knelpunten liggen in de bereikbaarheid en veiligheid. Welke kruispunten zijn gevaarlijk en kunnen we de OV bereikbaarheid verbeteren?

Wat levert de mobiliteitsscan op voor jouw bedrijf?

Door mee te doen aan de scan krijg je inzichten in het reisgedrag van je medewerkers. Door de scan interactief te gebruiken kun je zien waar kansen liggen op het gebied van duurzame reismethoden. Kun je bijvoorbeeld besparen op parkeerplekken of is er veel potentie om medewerkers op de fiets te laten reizen? Of is er behoefte aan deelauto’s? Je ziet snel waar de kansen liggen en we helpen je daarna kosteloos op weg tijdens een adviesgesprek.

Wat levert de mobiliteitsscan op voor het bedrijventerrein Waarderpolder?

Door de data van verschillende bedrijven te combineren, kunnen we zien waar de uitdagingen liggen. Zo kunnen we de Waarderpolder bereikbaar houden en verbeteren. Zijn er kruispunten die veelvuldig gebruikt worden, maar niet erg veilig zijn? Is er behoefte aan een andere route of haltes van de buslijn? Is er behoefte aan meer deelfietsen op station Haarlem-Spaarnwoude? Kunnen bedrijven gezamenlijk aan de slag met deelvervoer? Door zo veel mogelijk reisdata te verzamelen kunnen we de bereikbaarheid van de Waarderpolder duurzaam verbeteren.

Meedoen is simpel

Meld je hiernaast aan via het formulier. Je krijgt dan direct een mail terug met een invulsjabloon voor de mobiliteitsscan, waar je o.a. de postcodes van je werknemers invult (géén persoonsgegevens). Het ingevulde formulier stuur je terug en je ontvangt binnen 1 a 2 weken je eigen persoonlijke mobiliteitsscan toe. Deze kunt u ook met de projectleider Neal Beentjes doornemen als je dat fijn vindt.

Waarderpolder Reist Duurzaam

Samen op weg naar duurzamere mobiliteit

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen