Skip to main content
Samenwerken

Nieuwe partners in de Waarderpolder

By 17 oktober 2017No Comments

Spaarnelanden NV is sinds 9 oktober partner van de 3D Makers Zone en daarmee de officiële innovatie hotspot van Spaarnelanden. Altijd fijn om succesvolle samenwerking binnen ons businesspark te zien!

Onderhoudsbedrijf Spaarnelanden zorgt voor een prettig leefbare en goed bereikbare openbare ruimte in Haarlem en omgeving. Spaarnelanden krijgt van de 3D Makers Zone hulp bij het versnellen van innovatie op het gebied van smart city- en duurzaamheidsprojecten.

Daarnaast gaat de 3D Makers Zone een partnership aan met Provincie Noord-Holland. Onder het motto Open Innovatie tekende Algemeen Directeur Renée Bergkamp van provincie Noord-Holland de overeenkomst voor het komende jaar. Het doel van de 3D Makers Zone is het toepassen van de nieuwste technologieën die impact zullen hebben op economie, onderwijs, infrastructuur en maatschappij.

Al deze succesvolle samenwerkingsverbanden maken de Waarderpolder sterker en zorgen voor een betere positionering in de Metropoolregio Amsterdam. Ben je zelf ook opzoek naar een lokale partner om mee te werken? Neem contact op met parkmanagement Waarderpolder en wij helpen je verder!

Meer weten? Klik hier!

Direct
regelen