Skip to main content

Ondernemen geeft energie. Net als de stad.

Haarlem is een energieke stad, met een actief bedrijfsleven, betrokken onderwijsinstellingen en een gemeente die een stimulerend economisch klimaat schept om ook in de toekomst de lokale en regionale economie te laten floreren. Haarlem en omliggende gemeenten in de Metropoolregio Amsterdam vullen elkaars kwaliteiten aan. Dat maakt de hele regio economisch aantrekkelijk voor bedrijven.

Haarlem Economisch Profiel

Haarlem geeft ruimte aan economische vernieuwing, nieuwe banen en meer bedrijven. De ambitie is om de kwaliteiten van de Waarderpolder als hoogwaardig bedrijventerrein verder te versterken. Dit zijn de sectoren waar we sterk in zijn:

  • Creatieve-en maakindustrie
  • 3D-printing
  • Digitale economie
  • Circulaire economie en duurzaamheid
  • Lifesciences en health

Haarlem voor ondernemers

Zoek je antwoord op een ondernemersvraag? Hier vind je antwoorden waar jij mee verder kan, voor jou gecontroleerd door specialisten. Een bedrijf starten, personeel, belasting, innovatie, circulair of internationaal ondernemen of  je bedrijf verkopen? Wij zorgen dat jij snel verder kan met ondernemen.

Het Haarlem Convention Bureau is onderdeel van Haarlem Marketing en brengt het aanbod en de vraag naar vergader- en congreslocaties samen. Het bureau is hierin de onafhankelijke schakel tussen ondernemers, bedrijven en instellingen.

35

koffiespots

188

lunch en diner

Top10

highlights

35

flexplekken

Metropoolregio Amsterdam

De Metropoolregio Amsterdam (MRA) behoort tot de Europese top-5 van economisch sterke regio’s.  Om dat te blijven is de MRA Agenda opgesteld voor de toekomst. Prioriteit heeft het aanjagen van de economie, het verbeteren van de bereikbaarheid en het bouwen van woningen.

In 2025 behoort de Metropoolregio Amsterdam tot de top-3 van de meest innovatieve regio’s in Europa.

Haarlem en omliggende steden en gemeenten in de MRA vullen elkaars kwaliteiten aan. Dat maakt de hele regio economisch aantrekkelijk voor bedrijven. Een internationaal concurrerende regio, dat wil Metropoolregio Amsterdam zijn.

De Metropoolregio Amsterdam behoort tot de Europese top vijf van economisch sterke regio’s.
Kom ook naar de Waarder­polder
1.100

ondernemers die openstaan voor samenwerking

98

bedrijfs- en kantoorruimtes, per direct beschikbaar

6

kavels vrijgegeven voor realisatie van je nieuwe bedrijfspand

Bekijk complete aanbod
Beschikbare kavels
Let's connect

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen