Skip to main content
ParkmanagementSamenwerken

Parkmanagement bestuurslid genomineerd

By 23 oktober 2017No Comments

Parkmanagement bestuurslid Ruud Meijer is genomineerd als Beste Ambtenaar van het jaar!

Je kent Ruud misschien als collega of van Parkmanagement Waarderpolder – waarvan hij bestuurslid is namens de gemeente. Als projectleider van het Werkbedrijf Zd-Kennemerland/IJmond. Of van De 99 van Zuid Kennemerland. Van de NV Haarlem? Van Baardlem? Of via een van de vele netwerken in Haarlem waar hij als ambtenaar of als persoon bij betrokken is en als geen ander verbindingen legt en dingen voor elkaar krijgt.

Samenwerken
Ruud Meijer is een gedreven optimist, een man die denkt en handelt vanuit kansen, samenwerken en oplossingen zoeken. Een ambtenaar die met overgave en consequent de verbindende factor is tussen de overheid en haar ‘klanten’. In het geval van Ruud zijn dat meestal ondernemers. Zoals Ruud zelf zegt: “Procedures zijn geen doel op zichzelf, maar een manier om samenwerking te ondersteunen. Ik wil de vertaling maken tussen private en publieke sector, want we hebben elkaar nodig om het hier aangenaam te maken“.

Stem: #PDTop100RuudMeijer
Als jij ook vindt dat Ruud Meijer Ambtenaar van het jaar moet worden, stem dan via Facebook (@PubliekDenken), Twitter (@PubliekDenken) of Linkedin (Linkedingroep Publiek Denken). Gebruik #PDTop100RuudMeijer om je stem uit te brengen. Of ga naar de website en vul de naam Ruud Meijer in.

Beste Ambtenaar
De verkiezing Beste Ambtenaar van het jaar richt de schijnwerper op ambtenaren die een excellente prestatie hebben geleverd. De beste ambtenaren zijn succesvolle sleutelfiguren bij de overhead die een voorbeeld zijn voor anderen.

Direct
regelen