Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Podcast nummer 6 met Ton Vermeulen – Record Industry

By 31 mei 2023No Comments

Ton Vermeulen van de vinyl platenpersfabriek Record Industry is te gast in #Poldercast aflevering 6. Ruud Meijer en Stan Verstraete vragen Ton het hemd van het lijf over platen persen, dancemuziek, Michael Jackson, werken met artiesten, in het diepe springen vanuit een baan als automatiseerder en 25 jaar ondernemerschap. Vandaag de dag vindt Ton zijn bedrijf nog steeds de leukste fabriek van Nederland en geef hem eens ongelijk! Luister naar deze aflevering.

Verder delen de heren weer prijzen uit en bezoeken evenementen en bijeenkomsten. Let op, die events kunnen ook voor jou als ondernemer interessant zijn. Luisteren dus! Of kijk eens op onze agenda.

Ook bellen ze met Thom Nooij van Ziezo Solar, die vertelt hoe het hem bevalt op Waarderpolder Haarlem Business Park.

Vind je de Poldercast leuk? Geef ons dan ruim sterren en klik op volgen 😊 De Poldercast is de podcast met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park. Heb je een vraag, of een tip voor een volgende gast? Mail dan naar info@waarderpolder.nl.

Zakendoen met collega’s op Waarderpolder Haarlem Business Park? Kijk eens op de ondernemers.

De Poldercast wordt gemaakt door. Parkmanagement Waarderpolder/ Ruud Meijer, Stan Verstraete en Irma Graveland, De Podcastfabriek, Stefan Kollaart, Koen Minnema, Montage & Muziek: A Small Gang/Pepin Steenkamp en Willem Wiegers in samenwerking met Sandra van Zijl.

Beluister de Poldercast aflevering 6.

 

Direct
regelen