Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Poldercast 4 met Marièlle Beek van Perspekt

By 5 april 2023No Comments

Poldercast #4: de podcast mét en voor ondernemers op #WaarderpolderHaarlemBusinessPark

Wat gebeurt er achter de gevels van bedrijven in de Waarderpolder? Je hoort het in de Poldercast. Stan en Ruud spreken in aflevering 4 met Marièlle Beek van Perspekt, de creatieve studio die verhalen tot leven brengt, tastbaar maakt en betekenis geeft. Bekend van prijswinnende tentoonstellingen.

Met het evenementenbureau East Side | Live Communicatie en Events naast Perspekt, zorgt Marièlle ervoor dat de verhalen nog meer een interactieve ervaring worden. “Want een dialoog aangaan doe je niet met een tentoonstelling, wel met een evenement.” Een gesprek over werken met een trouwe vaste kern van mensen die allemaal minstens 2 functies hebben, duurzaamheid een rol laten spelen in alle aspecten van je bedrijfsvoering, en klanten overtuigen van het nut van planningen en rust.

Bellen doen we met een nieuw bedrijf dat nog maar kort op het business park gevestigd is. Deze keer met Nel van Roon van 112 Eerste Hulp, een bureau dat professionele training en coaching verzorgt op het gebied van veiligheid.

Beluister de Poldercast.

Direct
regelen