Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Poldercast aflevering 9 – Mikkel Levelt van Simon Lévelt

By 7 november 2023november 8th, 2023No Comments

In de 9e Poldercast is te gast Mikkel Levelt. Zij is de 6e generatie Levelt die koffie brandt en thee mengt. Ook is Mikkel bestuurslid van de Industriekring Haarlem (IKH). Stan en Ruud bevragen Mikkel over eerlijk inkopen en lastige afwegingen bij de duurzame productie van koffie en thee. Mikkel probeert altijd zoveel mogelijk zaken te doen met andere bedrijven in de Waarderpolder.

We bellen met Sem van der Hooff, marketing- en events manager, bij Merchstore. Zij verzorgen de merchandise voor artiesten, festivals en merken. Bekende artiesten zijn Typhoon, Chef’Special en Jack and the Weatherman.

Luister naar Poldercast aflevering 9 via Spotify.

Vind je de Poldercast leuk? Geef ons dan ruim sterren en klik vooral op volgen. De Poldercast is de podcast met en voor ondernemers op Waarderpolder Haarlem Business Park info@waarderpolder.nl.  Zakendoen met collega’s op Waarderpolder Haarlem Business Park: https://www.waarderpolder.nl/lets-connect/

De Poldercast wordt gemaakt door ⁠Parkmanagement Waarderpolder⁠/ Ruud Meijer en Stan Verstraete. Opname: Top Format⁠/ Joe Reinders. Montage & Muziek: ⁠A Small Gang⁠/ Pepin Steenkamp en Willem Wiegers in samenwerking met Sandra van Zijl.

 

Direct
regelen