Geen onderdeel van een categorie

Positieve reacties op collectieve beveiliging

By 8 december 2020No Comments

Om de kwaliteit van de collectieve beveiliging in de Waarderpolder te waarborgen of zelfs te verbeteren, vroeg Parkmanagement aan ondernemers naar hun ervaringen met de collectieve beveiliging. Dat werd gedaan via een online vragenlijst.

Uit de vragenlijst bleek dat ondernemers over het algemeen erg tevreden zijn over de collectieve beveiliging en alarmopvolging. De snelheid waarmee de surveillant ter plaatse is bij een alarmmelding en de oplettendheid van de surveillanten werden geprezen. Ook zien veel ondernemers de surveillance auto geregeld rijden buiten de kantooruren. 

Ook kwamen een aantal bedrijven met tips waarmee we de collectieve beveiliging verder kunnen verbeteren. Zo opperden enkele ondernemers dat de communicatie over de collectieve beveiliging zichtbaarder aanwezig kan zijn. Dit kan o.a. middels de (digitale) borden, en de deurstickers die bedrijven kunnen ophangen wanneer zij zijn aangesloten bij de alarmopvolging.

Lees hier meer informatie over de collectieve beveiliging en alarmopvolging.

Ben jij nog niet aangesloten bij de alarmopvolging van de collectieve beveiliging? Schrijf je hier gratis in.
Ben je wel aangemeld, maar heb je nog geen sticker zichtbaar bij de ingang hangen? Meld het bij ons, zodat we dit kunnen regelen.

Parkmanagement wil alle respondenten bedanken voor hun tijd en antwoorden.

 

Direct
regelen