Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Start laagdrempelig en voordelig je innovatieproject

By 9 juli 2024juli 10th, 2024No Comments

De provincie Noord-Holland stelt Smart Tech Innovatievouchers beschikbaar om MKB- en midcap-bedrijven te helpen bij het innoveren met slimme en/of digitale technologie. De vouchers zijn bedoeld voor bedrijven uit de maakindustrie of hieraan gelieerd. Er zijn drie verschillende vouchers beschikbaar:

  • Inventarisatievoucher ter waarde van € 5.000,- waarmee je de meest kansrijke mogelijkheden van digitale technologie voor jouw bedrijf inventariseert
  • Haalbaarheidsvoucher ter waarde van € 10.000,- waarmee je een haalbaarheidsonderzoek uitvoert voor jouw plan
  • Pilotvoucher ter waarde van € 50.000,- waarmee je een pilotproject uitvoert

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van digitalisering voor jouw bedrijf? Heb je een (onderzoeks)vraag of uitdaging op het gebied van nieuwe technologie? Of wil je, eventueel samen met partners, een innovatieve oplossing toepassen? Dan kun je een voucher aanvragen en besteden bij één van de vier Smart Industry fieldlabs in de provincie Noord-Holland: 3D Makers Zone (3DMZ), BouwLab R&Do, Techport en Tech Valley.

Kijk voor meer informatie op de website van 3DMZ of neem vrijblijvend contact op met Peter van den Bosch via peter@3dmz.nl. Hij vertelt je graag alles over de mogelijkheden voor jouw innovatieproject.

3DMZ (3D Makers Zone)
Oudeweg 91-95
2031 CC Haarlem

Direct
regelen