Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Startklaar: plakken maar!

By 19 mei 2021No Comments

In de Waarderpolder is de collectieve beveiliging actief. Elke avond, nacht en in het weekend surveilleert Alpha Security, het beveiligingsbedrijf ingehuurd door Parkmanagement, in de openbare ruimte op het business park. Om inbrekers te wijzen op de collectieve beveiliging, zijn de bedrijfspanden in de Waarderpolder voorzien van een raamsticker.

Op sommige bedrijfspanden mist de sticker, of hangt een verouderde sticker. Daarom heeft Parkmanagement enkele studenten gevraagd om a.s. donderdag langs te gaan bij de bedrijven met de vraag of zij de juiste sticker op jouw raam of deur mogen plakken.

Rode Parkmanagement jas
De studenten zijn te herkennen aan de rode Parkmanagement Waarderpolder jassen. Zij hebben daarnaast een visitekaartje van Parkmanagement bij zich, ook daarop zijn de contactgegevens van Parkmanagement te vinden voor wanneer je vragen hebt over de collectieve beveiliging, of over de sticker actie.

De sticker ronde gemist? Maak alsnog een afspraak!
Heb je de (nog) niet de juiste collectieve beveiliging sticker hangen, maar heb je de studenten gemist? Dan kan er een afspraak worden gemaakt bij Parkmanagement. Wij komen de sticker op een ander moment graag op jouw raam of deur plakken. Om een afspraak te maken, scan je de QR code, en vul je het formulier in. Of stuur een mail naar info@waarderpolder.nl met jouw contactgegevens. Parkmanagement neemt contact met je op.

Heb je vragen en/of opmerkingen over de collectieve beveiliging sticker actie? Neem contact op met Parkmanagement via info@waarderpolder.nl of 023 –525 7826

Direct
regelen