Geen onderdeel van een categorie

Succesvol bedrijfsbezoek Vrijbloed

Woensdag 26 juni bezochten wethouder Robbert Berkhout en collega’s van Parkmanagement Waarderpolder en gemeente Haarlem Vrijbloed Transport BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van (transport)middelen voor de wegenbouw. Tijdens dit bedrijfsbezoek werd ook de locatie in Nieuw-Vennep bezocht. In Nieuw-Vennep bevindt zich de opslag voor bestrating en betongranulaat. In de Waarderpolder zit het hoofdkantoor van het bedrijf.

Het doel van de bedrijfsbezoeken in de Waarderpolder is om met ondernemers in gesprek te gaan en duidelijk te krijgen waar gemeente en parkmanagement mogelijk kunnen bijdragen om het ondernemersklimaat te verbeteren. Vaste onderwerpen zijn circulair ondernemen en personeel(tekorten). Daarnaast kan de ondernemer vragen stellen en aangeven waar ze met het bedrijf tegenaan lopen.

Mooie ontdekking tijdens het bezoek was de samenwerking van Vrijbloed met de Haarlemse vestiging van Cementbouw – ook gevestigd in de Waarderpolder. Betongranulaat is geschikt voor hoogwaardig hergebruik en de cementindustrie behoort tot de grote CO2 uitstoters. Hergebruik van materialen zoals betongranulaat, levert dan ook snel resultaten.

Direct
regelen