Skip to main content

Haarlem heeft de mensen die je zoekt

Of ze nu al hun hele leven hier wonen of net naar Haarlem zijn gekomen; Haarlemmers zijn relatief hoog opgeleid. Veel van hen starten met succes een eigen onderneming en zetten uiteindelijk de stap naar vestiging in de Waarderpolder. Dan zoek je talenten in de buurt die jouw bedrijf verder helpen. Die zijn in Haarlem volop te vinden!

Haarlem Stagestad

We noemen Haarlem graag Stagestad. Een stad vol jong talent en de enige stad met een éigen, lokaal stagebureau. Stagebureau Waarderpolder brengt lokale bedrijven en begeleiders van praktisch opgeleide jongeren met elkaar in contact. Het stagebureau is bedacht en opgezet met ondernemers uit de Waarderpolder in samenwerking met de gemeente Haarlem en parkmanagement. Het stagebureau helpt je graag verder.

Inholland

Hogeschool Inholland locatie Haarlem biedt 15 verschillende opleidingen op het gebied van business, creatieve industrie, gezondheid, sport, onderwijs, innovatie, techniek en informatica. Voor ondernemers betekent dat een ruim aanbod van studenten die graag hun stage-ervaring in jouw bedrijf komen opdoen. Populair zijn de marketing stagiaires. Na de studie blijven zij maar wat graag in Haarlem. Volop kansen voor jouw bedrijf om dit talent aan je te binden.

Nova College

Het ROC Nova College vestiging Haarlem heeft ruim 70 opleidingen in huis. Op drie locaties in de stad studeren jongeren voor honderden beroepen, variërend van management assistant tot social media manager. Met een mbo’er haal je nieuwe kennis en vakmanschap in je bedrijf. En misschien wel net zo waardevol: een frisse blik op jouw routines. De kneepjes van jouw vak en bedrijf breng je de stagiair zelf bij. Of het nu om een stageplaats, een tijdelijke klus of een vaste baan gaat. Dat is het mooie van jonge mensen; je leert er zelf ook van. Goede kans dat je een trouwe en gemotiveerde jonge medewerker overhoudt aan de stageplaats die jij te bieden hebt. Inkijkje Nova College.

Haarlem Campus in de Koepel

Haarlem Campus is een instituut voor hoger onderwijs dat in februari 2021 in samenwerking van het Duitse universitaire netwerk SRH en Global School of Entrepreneurship in Amsterdam. Het biedt studenten innovatieve onderwijs- en leerconcepten in een hybride leeromgeving die professionele en persoonlijke groei aanmoedigen.

De komst Haarlem Campus maakt de kweekvijver van talent in Haarlem compleet.

Kom ook naar de Waarder­polder
1.100

ondernemers die openstaan voor samenwerking

98

bedrijfs- en kantoorruimtes, per direct beschikbaar

6

kavels vrijgegeven voor realisatie van je nieuwe bedrijfspand

Bekijk complete aanbod
Beschikbare kavels
Let's connect

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen