Skip to main content
Werkzaamheden

Voortgang werkzaamheden Centrale Watergang

By 13 februari 2018No Comments

De werkzaamheden aan de Centrale Watergang hebben een behoorlijke impact op de Waarderpolder. Riolen, kabels en leidingen worden verlegd om ruimte te maken voor de nieuwe watergang, waarbij regelmatig wegen afgesloten worden. De werkzaamheden zijn nog niet klaar en brengen helaas ook wat hinder met zich mee.

Verwachte hinder

De afsluiting van de kruising Kousemakersweg en Waarderweg zorgt voor een grotere verkeersdruk op de overige kruisingen in de Waarderpolder. Het verkeer komende vanaf de Heeringaweg en de Nijverheidsweg wordt geadviseerd via de Oudeweg te rijden. De afsluiting van de Kousemakersweg duurt naar verwachting nog tot eind maart.
De werkzaamheden aan het riool ten oosten van de Waarderweg vorderen gestaag. De Waarderweg blijft bereikbaar, maar bestemmingsverkeer kan overlast ervaren van wachtende voertuigen.

In maart zal de Waarderweg deels worden afgesloten.  Dit is noodzakelijk om de rijbaan van een nieuwe laag asfalt te voorzien. Om de overlast voor het verkeer zo veel mogelijk te beperken worden deze werkzaamheden in het weekend en ’s nachts uitgevoerd. Zodra deze planning bekend is zullen wij hem online plaatsen.

Planning

De planning van de werkzaamheden en de omleidingstekeningen kunt u terugvinden op de projectpagina van de gemeente Haarlem.

Direct
regelen