Geen onderdeel van een categorie

Wegafsluitingen in de Waarderpolder

By 24 februari 2021maart 10th, 2021No Comments

Op dit moment wordt er op twee locaties in de Waarderpolder gewerkt aan duikers (waterdoorgangen) onder het wegdek. De Waarderbrug en een deel van de Oudeweg, ter hoogte van de A. Hofmanweg, zijn tijdelijk niet begaanbaar. Op beide locaties zijn omleidingsroutes ingesteld.

Waarderbrug

De Waarderbrug is wegens wegwerkzaamheden tijdelijk afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen de brug blijven gebruiken. De werkzaamheden aan de weg staan (onder voorbehoud) gepland t/m vrijdag 12 maart. Automobilisten moeten tot die tijd omrijden via de Schoterbrug (Waarderweg) of de Prinsenbrug (Oudeweg).
De wegwerkzaamheden betreffen het herstel van de duiker (waterdoorgang) onder de wegafslag naar de Waarderbrug.

UPDATE 10/03/2021:

De wegwerkzaamheden bij de Waarderbrug zijn verlengd t/m vrijdag 19 maart.
Daarnaast is de Waarderbrug op woensdag 24 maart vanaf 18.00 uur tijdelijk afgesloten door asfalteringswerkzaamheden. Deze wegafsluiting staat gepland tot donderdagochtend 6.00 uur. Bij slecht weer worden deze wegwerkzaamheden verplaatst naar donderdag 25 maart.


Oudeweg

Ook op de Oudeweg wordt gewerkt aan de plaatsing van een duiker. Dit gebeurt ter hoogte van de A. Hofmanweg. Voor de werkzaamheden is een deel van de Oudeweg opgebroken. Er is een tijdelijke omleidingsroute ingesteld. De A. Hofmanweg blijft tijdens de werkzaamheden bereikbaar.

Fietsverkeer en voetgangers kunnen gebruik maken van het Bliekpad. Voor gemotoriseerd verkeer (met uitzondering van vrachtwagens zwaarder dan 2,4t) is er een omleiding d.m.v. rijplaten op het Karperpad gerealiseerd. Deze omleiding staat op borden aangegeven. De werkzaamheden vinden plaats t/m vrijdag 5 maart.

Direct
regelen