Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Welkom JINC in de Waarderpolder

By 14 september 2022No Comments

JINC is verhuisd van Amsterdam naar Haarlem Waarderpolder en Parkmanagement heet JINC Kennemerland van harte welkom!

Ulrike Insam (vestigingsmanager): “We zijn heel blij met onze nieuwe plek hier in de Waarderpolder tussen een heleboel van onze trouwe samenwerkingspartners. We kijken er naar uit om kennis te maken met nieuwe bedrijven en hebben er ontzettend veel zin in om ons vanuit dit fijne kantoor verder in te zetten voor alle kinderen in de regio Kennemerland.”

JINC is neergestreken in Bamboo Offices aan de Oudeweg 115 en deelt haar kantoor met MEO. JINC Kennemerland bestaat uit een team van 9 medewerkers, die zich inzetten om kinderen uit wijken met een sociaaleconomische achterstand een eerlijke kans op de arbeidsmarkt te geven.

Hoe? Door ze tussen hun achtste en zestiende op TaalTrips en Bliksemstages te sturen, waardoor ze actief kennismaken met een verscheidenheid aan beroepen en sectoren. Of al vroeg Digitale Vaardigheden bij te brengen. En door ze te trainen op het gebied van solliciteren en ze zelfs hun eerste stappen op de arbeidsmarkt te laten bespreken met een Carrière Coach.

JINC strijdt voor een omgeving waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt. Waarin ieder kind kansen krijgt. Om dat te bereiken, organiseert JINC projecten waarbij de kinderen kennis maken met allerlei beroepen. Ze ontdekken welk werk bij hun talenten past en leren solliciteren.

JINC Kennemerland organiseert haar projecten in samenwerking met scholen en bedrijven in de regio Haarlem, Haarlemmermeer en de IJmond.

Voor de Dag van de Ondernemer werkt JINC ondermeer samen met Stagebureau Waarderpolder.

Direct
regelen