Skip to main content
Werkzaamheden

Werkzaamheden kruising Industrieweg – Waarderveldweg

By 26 maart 2018No Comments

Deze week vinden er werkzaamheden plaats nabij de kruising van de Industrieweg en de Waarderveldweg/ Heringaweg. Om overlast te voorkomen voor het verkeer is er voor gekozen om een boring te maken onder de rijbaan door.

Voor het maken van deze boring is aan beide zijden van de kruising ruimte nodig. Ter hoogte van de Waarderhaven wordt daarom het speelterrein tijdelijk ingericht als bouwterrein. De werkzaamheden duren naar verwachtring tot eind april. Na afloop van de werkzaamheden brengen wij het speelterrein weer in de oorspronkelijke staat terug.

Gevolgen voor bereikbaarheid

Als gevolg van de keuze om met een boring onder de kruising door te gaan is er geen hinder voor het verkeer. Fietsers en voetgangers worden langs het werkterrein geleidt.

Hinder

Door de werkzaamheden kan overlast ontstaan door geluid of trilling hiervoor vragen wij uw begrip. De gemeente en de aannemer doen hun uiterste best de overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden vind je op www.haarlem.nl/centrale-watergang-waarderpolder. Heb je tijdens de uitvoering behoefte aan meer informatie, dan kun je contact opnemen met aannemer Heijmans. Heijmans is bereikbaar via,  06-25 711 250 of via e-mail: Centrale_watergang_waarderpolder@heijmans.nl.

Direct
regelen