Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Werkzaamheden P+R

By 19 september 2023No Comments

In de week van 25 september start de aannemer op verzoek van de gemeente Haarlem met werkzaamheden aan de P+R naast station Haarlem-Spaarnwoude. De werkzaamheden duren 4 weken. De aannemer probeert de overlast tijdens de werkzaamheden tot een minimum te beperken.

Tijdelijke opvangplek
De P+R Haarlem Spaarnwoude bevindt zich aan het Woudplein naast station Haarlem-Spaarnwoude. De werkzaamheden aan het parkeerterrein zijn noodzakelijk om straks de tijdelijke opvangplek voor Oekraïense vluchtelingen goed te kunnen inrichten. Deze opvangplek bestaat uit circa 70 woonunits, verdeeld over 2 woonlagen en een enkele derde woonlaag. De woonunits komen op het stuk grond naast het parkeerterrein. Door de aanpassingen aan het terrein is de opvangplek straks beter bereikbaar en toegankelijker voor de vluchtelingen.

De werkzaamheden
De werkzaamheden starten in week 39 en nemen ongeveer 4 weken in beslag. Tijdens deze periode blijft het parkeerterrein open. Wel is het mogelijk dat tijdelijk een kleiner gedeelte van het terrein kan worden gebruikt.

Meer informatie over de tijdelijke opvang van vluchtelingen bij Station Haarlem Spaarnwoude, vind je op gemeente Haarlem.

Direct
regelen