Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Wethouder op bezoek bij Recypack

By 15 november 2023No Comments

Vrijdag 3 november bracht wethouder Robbert Berkhout met Parkmanagement Waarderpolder en het Werkgevers Servicepunt (WSP) een werkbezoek aan Recypack, een bedrijf dat slimme en duurzame verpakkingen en verpakkingsoplossingen bedenkt, ontwikkelt en verbetert.

Het bezoek sloot goed aan bij de Nationale Klimaatweek; Recypack neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid inzake het klimaat. Duurzaamheid zit in het DNA van het bedrijf. Door het planten van bomen in een eigen bos in Frankrijk is Recypack ook co2-neutraal.

Ooit begonnen met de verkoop van 2 rollen verpakkingstape, is het nu een bloeiend bedrijf met 2 vestigingen en 20 medewerkers. In 1998 was Recypack het eerste bedrijf dat een pand kocht op het voormalige Figeeterrein.

Het gezelschap kreeg een rondleiding door het bedrijf met een enorme opslaghal voor verpakkingsmaterialen. Alle producten zijn op voorraad om snelle levering te garanderen. Vrijwel dagelijks rijden er vrachtwagens af en aan.

Recypack investeert continue in het up-to-date houden van de kennis van haar medewerkers en maakt daarmee het verschil voor klanten. Wist je dat overstappen naar duurzame verpakkingen vaak goedkoper is dan kiezen voor conventionele verpakkingen? Recypack begrijpt de bedrijfsprocessen van klanten en met de aanwezige specialistische kennis biedt het bedrijf oplossingen, die je zelf niet kunt bedenken.

Direct
regelen