Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Workshop Cyberweerbaarheid donderdag 13 juni

By 24 april 2024april 26th, 2024No Comments

Ben jij bestand tegen een cyberaanval?

En toen was het gedaan met je goedlopende bedrijf. Voor je ogen wordt alles gewist: bestanden, facturen en personeelsgegevens. En dat terwijl je denkt dat je goed beveiligd bent tegen een cyberaanval.
Door de snelheid waarmee de maatschappij digitaliseert, is ook de beveiliging van jouw bedrijfs- en klantgegevens essentieel. Maar ook wie het technisch op orde heeft, kan nog steeds slachtoffer worden. Je bent als mens de zwakste schakel, maar het goede nieuws is: je bent ook de oplossing.

Inbreker glipt steeds vaker online naar binnen
Je medewerkers doen alles volgens het boekje: altijd updaten, overal een ander wachtwoord … toch? Maar wat als de updates telkens worden uitgesteld, omdat deze altijd op een moment gedaan moeten worden als het even niet uitkomt? En wat als de wachtwoorden die gebruikt worden helemaal niet zo uniek en veilig zijn als medewerkers denken?

Op 13 juni organiseren de Keurmerk Veilig Ondernemen werkgroep en Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland een workshop Cyberweerbaarheid. Er wordt ingegaan op de risico’s die er zijn, welke impact dit kan hebben, maar vooral gaan we direct aan de slag met de eerste stappen om jouw bedrijf cyberweerbaar te maken.

Werk aan je cyberweerbaarheid en meld je nu aan via emily@waarderpolder.nl.

Datum:                donderdag 13 juni
Tijdstip:              16.00 – 18.00 uur
Locatie:               de Connectie, Waarderweg 50C, 2031BP Haarlem

Direct
regelen