Beroepsoriëntatie vmbo-leerlingen en het bedrijfsleven

Op 5 maart vindt in Haarlem-Noord een beroepsoriëntatie plaats, georganiseerd door IJmond Zuid Kennemerland On Stage. Voor bedrijven een goede gelegenheid om kennis te maken met de werknemers van de toekomst.

IJmond Zuid-Kennemerland On Stage is voor de vmbo-leerlingen van: Tender College, Vellesan College, Spaarne College en Technisch en Maritiem College Velsen.

Alle regionale bedrijven kunnen meedoen met IJmond Zuid Kennemerland On Stage: een beroepenoriëntatieproject waarbij vmbo-leerlingen kennismaken met het bedrijfsleven. Voor hen de kans om te ervaren welke legio mogelijkheden er voor hen zijn en voor u de kans om de leerlingen enthousiast te maken voor uw beroep, branche of bedrijf!

De leerlingen presenteren zichzelf, overhandigen hun zelfgemaakte visitekaartjes en bedrijven vertellen over hun beroepen en werkzaamheden. Klikt het? Dan kunt u de leerlingen uitnodigen voor de Doe Dag op 19 maart 2024 bij u in het bedrijf. Tijdens dit werkbezoek laat u de leerlingen daadwerkelijk uw beroep ervaren.

Meer info voor bedrijven en inschrijven voor het Beroepsoriëntatie op 5 maart : www.ijmondzuidkennemerlandonstage.nl.

Details

Locatie: Sporthal Onze Gezellen in Haarlem Noord
Datum: 5 maart 2024
Aanvang: Volgt
Geplande eindtijd: Volgt