Skip to main content

Energie besparen

Bedrijven kunnen veel energie besparen. Daarmee bespaar je ook direct kosten. Een makkelijke manier is je klimaatinstallaties goed afstellen. Grootverbruikers zijn verplicht energiemaatregelen te nemen.

Bespaar op de werking van je klimaatinstallaties

Verwarm je ruimtes waar geen medewerkers zijn? Gaan je CV en airco op tijd uit of pas twee uur na sluitingstijd? Laat ons de datalogger plaatsen en ontvang gratis een rapport met verbetervoorstellen.

Datalogger geeft inzicht

De datalogger meet door middel van sensoren de temperaturen van onder andere de CV-leiding, de koelinstallatie en de temperatuur van de lucht uit de luchtbehandelingsinstallatie.

Uit de gegevens blijkt bijvoorbeeld wanneer de stookinstallatie in werking treedt, of de overwerkschakelaar correct werkt en of deze energie-efficiënt samenwerkt met het ventilatiesysteem. De gegevens van de datalogger laten je direct zien waar je makkelijk energie en geld kunt besparen!

De Omgevingsdienst IJmond plaatst op de afgesproken datum de datalogger voor 10 dagen in je bedrijf. Na afloop ontvang je het rapport met de analyse en aanbevelingen.

Ja, ik wil de datalogger aanvragen

Wil je eerst meer weten, lees dan de factsheet over de datalogger van de Omgevingsdienst IJmond.

Altijd op de hoogte met onze e-mailnieuwsbrief

    Direct
    regelen