Uitnodiging Voorkom Cybercrime-event

De snelheid van digitalisering is niet meer bij te houden, cybercriminelen slaan gemakkelijk toe met de mens als zwakste schakel. ‘Klik vooral NIET op deze link.’ Dan ben je tóch geneigd om even te ‘klikken’.

In dit geval gaat het goed en schrijf je je in voor de gratis bijeenkomst over het voorkomen van Cybercrime op dinsdag 17 oktober 2023 voor alle bedrijven in de Waarderpolder en omgeving.
Hoe bescherm je jezelf én je medewerkers, zonder dat je laptop zich vult met malware na het klikken op een link of vreemde bijlage? Schuif aan bij deze lezing en zie hoe makkelijk je te manipuleren bent met data.

Lezing door Maria Genova
Hoe simpel het is om identiteitsfraude te plegen laat Maria Genova aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden graag zien. Zij legt pijnlijk bloot hoe er dagelijks misbruikt wordt gemaakt van data, privacy schending en hacking. Maria is schrijfster van bestseller ‘Komt een vrouw bij de h@cker’ en van het onlangs verschenen kinderboek ‘What the h@ck!’.

Ook is tijdens de bijeenkomst een ethical hacker van gastbedrijf MEOS IT aanwezig.

Aanmelden
Wil je ook beter op de hoogte zijn van cybersecurity? Meld jezelf of je medewerkers dan nu aan voor deze cybercrimelezing bij Emily de Bree.

Kosteloos event: mogelijk gemaakt door Platform Veilig Ondernemen Noord-Holland.

 

Details

Locatie: MEOS IT, Kuppersweg 75, Haarlem
Datum: 17 oktober 2023
Aanvang: 16.00
Geplande eindtijd: 17.30