Bijeenkomst Vergroening Waarderpolder

Heb jij de laatste tijd ook wateroverlast gehad als gevolg van de vele regen? Kom op 6 december naar de bijeenkomst over vergroening van de Waarderpolder en hoor meer over oplossingen voor de toename van water en hitte op het bedrijventerrein.

Door overvloedige regenval was oktober een kletsnatte maand en daar hebben veel bedrijven in de Waarderpolder last van. Ook in de eerste week van november blijft de regen vallen en zien we ondergelopen bedrijfspercelen en parkeerplaatsen. Niet handig wanneer je een vrachtwagen moet laden of lossen of wanneer je een rondje loopt tijdens de lunchpauze.

Woensdag 6 december organiseert Parkmanagement Waarderpolder in samenwerking met de gemeente Haarlem een bijeenkomst over klimaatadaptatie. Hoe kunnen we de gevolgen van wateroverlast als bedrijfsleven en overheid gezamenlijk aanpakken? Vergroening van het bedrijventerrein is een belangrijk onderdeel van de oplossing.

De opbrengsten van vergroening komen aan bod en we vertellen graag welke ideeën wij hebben en wat we de bedrijven kunnen bieden. Ook horen we graag van aanwezige ondernemers welke ideeën zij hebben voor een aanpak van het terrein.
Graag wel even aanmelden in verband met de catering.

 

Details

Locatie: 3D Makers Zone, Oudeweg 91-95 Haarlem
Datum: 6 december 2023
Aanvang: 15.30 uur
Geplande eindtijd: 17.00 - aansluitend borrel