C the Future

Op het C the Future Event maak je kennis met de technologie van morgen. Dit gebeurt in de vorm van talkshows en in workshops bij 3D Makers Zone en verschillende technologische bedrijven op het MAAK-terrein in Haarlem. Ook in 2023 maken we er een inspirerend event van. Op vrijdag 6 oktober voor het bedrijfsleven en op 7 oktober voor inwoners van Haarlem en omgeving.

Maak kennis met de toekomst door de ontwikkelingen in de Bouw, Kunststoffen, Maakindustrie, Consumentenartikelen en Biomassa & Voedsel en leer alles over de skills en kennis die nodig is om toekomstproof te zijn. De samenwerking, thema’s en locatie passen bij het doel van het C-district. Hét Innovatienetwerk voor de circulaire en digitale economie, welke de komende jaren op de kaart gezet wordt.

Kom naar C the Future en voel, ervaar, herken en leer waar jij of jouw bedrijf of organisatie staat op het gebied van digitalisering, circulariteit en duurzaamheid en waar kansen liggen voor de toekomst. Naast een uitgebreid programma van workshops, presentaties, talkshows en inspiratieworkshops in de 3D Makers Zone kun je je ook laten inspireren door de innovatieve en circulaire MAAKers in de meer dan 30 units op het terrein.

Ook inspirerende partijen, zoals Het Versnellingshuis en Het Groene Brein zijn aanwezig, en de zaterdag valt samen met het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staan. Dit fantastische evenement vindt plaats op vrijdag 6 (speciaal gericht op bedrijven) en zaterdag 7 (toegankelijk voor iedereen) oktober 2023 van 9:00 tot 17:00 uur. Houd de socials in de gaten voor o.a. het definitieve programma.

Meer informatie: C the Future

Details

Locatie: MAAK en 3DMZ, Oudeweg 91-95 Haarlem
Datum: 7 oktober 2023
Aanvang: 10.00
Geplande eindtijd: 17.00