Beursvloer Haarlem

De beursvloer Haarlem is een jaarlijks evenement, waar lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, met als doel om matches te sluiten. Het draait om vraag en aanbod net als op de gewone beursvloer, alleen wordt er hier gehandeld met gesloten beurs. Oeroude ruilhandel dus, jij hebt iets (over) dat ik kan gebruiken en je krijgt er ook iets voor terug.

Bij een succesvolle match wordt de hulpvraag van een maatschappelijke organisatie vervuld door een bedrijf en biedt de maatschappelijke organisatie een aardige tegenprestatie. Dat gaat van een huisgemaakte appeltaart tot een kijkje achter de schermen.

Meer info en aanmelden bij: Bedrijf & Samenleving.

Waarom meedoen? Projectleider Petra Jenz: “Eigenlijk wil iedereen een steentje bijdragen aan een mooiere samenleving, maar hoe pak je dat aan? De beursvloer is een laagdrempelige manier voor bedrijven en maatschappelijke organisaties om elkaar te ontmoeten en voor nieuwkomers een eerste stap richting maatschappelijk betrokken ondernemen en sociaal ondernemerschap. Doe ook mee!”

 

Details

Locatie: PHIL Haarlem
Datum: 15 oktober 2024
Aanvang: 15.30 uur
Geplande eindtijd: 17.30 uur