Haarlemse Prinsjesdag Lunch

De zevende editie van de Haarlemse Prinsjesdag Lunch gaat door! Gastspreker is dit jaar Bas Jacobs, een bekende econoom, verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Met de stevige samenwerking van initiatiefnemers Industriekring Haarlem en Kennemer Business zakennetwerk en met de zeer gewaardeerde steun van enkele ondernemers en bedrijven lukt het om het evenement te organiseren. Natuurlijk gelden er enkele Corona-gebonden beperkingen, maar de drie pijlersnetwerken, inhoud en lunch blijven overeind.

Het ‘Haarlemse evenement met een knipoog naar Den Haag’ is dit jaar bij Van der Valk Hotel Haarlem op de geheel vernieuwde Haarlem etage (tweede verdieping). ROC Nova College zal in samenwerking met Hotel Haarlem de lunch verzorgen. Dit Top 3 zakenevenement van Haarlem is op dinsdag 15 september 2020. Klik hier voor het programma.

De gastencapaciteit is door de Corona spelregels (o.a. 1,5 meter afstand en verplicht zitten) dit jaar beperkt. Ons dringende advies: bestel tijdig een of meer tickets, want we zitten eerder vol dan in voorgaande jaren.

 

Corona spelregels

Onder de actuele Corona regelgeving en RIVM-adviezen mogen wij dit evenement organiseren. Maar natuurlijk moeten wij allemaal (horecalocatie, organisator, partners en elke gast) die regels en adviezen kennen en nakomen. De belangrijkste zijn:

  • Thuis blijven bij klachten (check de RIVM-omschrijving) en extra alertheid voor risicogroepen (check de specifieke RIVM-adviezen).
  • Virusverspreiding voorkomen (waaronder: 1,5 meter afstand houden, geen fysiek contact, verplicht zitten binnen en buiten, handen regelmatig reinigen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, etc.).

Wij vragen er in deze Corona tijden begrip voor dat wij deze spelregels strak hanteren (vooraf en tijdens het evenement). Niemand mag en wil het virus oplopen of verspreiden. Wij willen het evenement verantwoord kunnen organiseren en niemand wil boetes (390 per persoon en 4.000 per bedrijf). Laten we samen werken aan de gemoedelijke sfeer die er altijd is bij dit mooie, Haarlemse zakenevenement.

Voor meer informatie over de Haarlemse Prinsjesdag Lunch, kijk op www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl

Details

Locatie: Van der Valk Hotel Haarlem. Toekanweg 2, Haarlem
Datum: 15 september 2020
Aanvang: 11.30 uur
Geplande eindtijd: 14.30 uur