Haarlemse Prinsjesdag Lunch

Elfde editie van een belangrijk zakenevenement voor de regio Haarlem. Terwijl landelijk alle ogen gericht zijn op de Haagse politiek, de Miljoenennota en de Oranjes, komt ondernemend en bestuurlijk Haarlem bij elkaar op een unieke erfgoed-locatie: de Koepel van Haarlem.

In de goede traditie van het Prinsjesdag evenement komt er weer een topspreker op het gebied van de economie. Hij werkte voor Elseviers Weekblad en het Financieele Dagblad. Hij is – na verslaggever en commentator – nu Chef bij De Financiële Telegraaf en zit regelmatig als deskundige in radio- en tv-programma’s. Hij interviewde vele nationale en internationale topbestuurders en hij was in winter 2021-2022 finalist van De Slimste Mens. De gast is Martin Visser.

Elkaar ontmoeten, een top-gastspreker, een uitstekende lunch en zien & gezien worden. Verwacht aantal gasten: 200, waaronder veel ondernemers van bedrijven in de Waarderpolder. Mede mogelijk gemaakt door 20 partners uit de regio. Co-initiatiefnemer en hoofdpartner: Industriekring Haarlem. Meer informatie: www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl.

 

Details

Locatie: Koepel Haarlem
Datum: 17 september 2024
Aanvang: 11.00 uur
Geplande eindtijd: 14.30 uur