Haarlemse Prinsjesdaglunch

Laatste tickets Prinsjesdag Lunch

Nog twee weken tot Prinsjesdag. Haarlem heeft die dag een prachtig zakenevenement met een ‘oranje tintje’. De belangstelling hiervoor is groot. 14 Tafelpartners, 4 partners en heel veel individuele gasten. Er zijn al 160 tickets geboekt. Dat komt onder meer door de nieuwe service van thematafels. Gasten met dezelfde, professionele interesse kunnen aan één tafel zitten. Enkele van deze thema’s zijn duurzaamheid, ict, hrm, vastgoed, innovatie, maakindustrie en finance. Met gastspreker Jos Burgers, IKH-voorzitter Bruno Giebels, HOP-winnaar Laura van Dijk en economiewethouder Robber Berkhout is er een aantrekkelijk programma. Het evenement is tegelijkertijd een spannend leerwerkevenement voor de horeca-opleiding van ROC Nova College. Bijna 50 Nova studenten koken en serveren in de Lichtfabriek de lunch voor meer dan 160 gasten uit zakelijk en bestuurlijk Haarlem. Industriekring Haarlem is een van de initiatiefnemers van het evenement. Wie nog wil deelnemen op dinsdag 17 september, die moet snel tickets bestellen. De eerste vijf edities waren uitverkocht en vol is vol.

www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl

 

Sprekers

Topspreker Jos Burgers, bedrijvenvoorzitter Bruno Giebels, economiewethouder Robert Berkhout, HOP-winnaar Laura van Dijk, zangeres Just Maaike, de horeca-opleiding van Nova College en presentatrice Tooske Ragas. Wie zal er nog aan twijfelen of de Haarlemse Prinsjesdag Lunch een interessant zakenevenement wordt?
De landelijke aandacht gaat op de derde dinsdag van september natuurlijk naar Den Haag. Ondernemers richten zich vooral op het rijksbeleid in Troonrede en Miljoenennota. Burgers vergapen zich aan “de hoedjes”, de Koninklijke rijtour en de Koninklijke familie.
In Haarlem komt op dat moment zakelijk en bestuurlijk Haarlem bij elkaar voor de jaarlijkse Prinsjesdag Lunch. Spreker Jos Burgers behoort tot de meest gevraagde managementsprekers van het land. Het vakgebied marketing, klanttevredenheid en relatiemanagement kent geen geheimen voor hem en hij deelt het graag en veel via boeken, presentaties en colleges.

Programma:

11.30 uur: Inloop en ontvangst
12.15 uur: Welkomstwoord en korte podiuminterviews
12.30 uur: Gastspreker Jos Burgers
13.10 uur: Netwerklunch m.m.v. zangeres Just Maaike
14.25 uur: Slotwoord
14.30 uur: Netwerkkoffie
15.00 uur: Sluiting

Details

Locatie: De Lichtfabriek. Minckelersweg 2, Haarlem
Datum: 17 september 2019
Aanvang: 11.30 uur
Geplande eindtijd: 15.00 uur