Initiatievencafé

Dinsdag 9 april is het volgende Initiatievencafé waarbij gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium biedt hun initiatieven te presenteren. De locatie is de Palmenkas in de Stadskweektuin. Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem nog mooier, duurzamer of socialer willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag.

Doel is initiatiefnemers, ondernemers, Haarlemmers en belangstellenden samen te brengen en elkaar verder te helpen. Aanmelden om te pitchen Een initiatief pitchen, luisteren of netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl.

Aanmelden voor het pitchen kan tot 26 maart 2024. Voorwaarde is, dat je (gratis) deelneemt aan de inspirerende training Pitchen met Passie door Paul Bierman op woensdag 27 maart 13.30 – 17.00 uur. Meestal zijn er meer pitchaanmeldingen dan dat er plaats is in het programma. Daarom wordt tijdens de pitchtraining een selectie gemaakt.

Details

Locatie: Stadskweektuin, in de Palmenkas
Datum: 9 april 2024
Aanvang: 17.00 uur
Geplande eindtijd: 19.00 uur