Meet&Greet Onbeperkt aan de Slag

Onbeperkt aan de Slag is een initiatief van werkgevers om de arbeidsmarkt voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking toegankelijk en transparant te maken. Onbeperkt aan de Slag is een landelijk digitaal platform waarop werkzoekenden een profiel kunnen aanmaken en werkgevers hun werkaanbod kunnen presenteren. Naast digitale contacten organiseert Onbeperkt aan de Slag, samen met de deelnemende werkgevers Meets&Greets .

Onbeperkt aan de Slag is ontstaan vanuit de vraag van werkgevers die openstaan voor mensen met een beperking, maar lastig rechtstreeks in contact kunnen komen met de doelgroep door de grote verscheidenheid aan bureaus en instanties. Hierdoor is er vaak geen inzicht in de totale doelgroep en is contact alleen mogelijk via een partij.

Daardoor is er behoefte aan transparantie op de arbeidsmarkt, naast de dienstverlening vanuit de overheid waardoor werkzoekenden zich kunnen profileren en werkgevers kunnen zoeken; een aanpak inclusief platform waarin men elkaar kan vinden.

Nadat de eerste 100 werkzoekenden zich hadden aangemeld, zijn wij begonnen met Meet&Greets waarbij werkgevers en werkzoekenden elkaar op een leuke en informele manier rechtstreeks ontmoeten.

Op basis van wat kan en op basis van motivatie van beide kanten!

Wil je meer weten over hoe Onbeperkt aan de Slag werkt? Kijk even op de website.

Aanmelden voor de Meet&Greet kan via deze link.

Details

Locatie: ABN Amro. Houtplein 47, Haarlem
Datum: 28 februari 2019
Aanvang: 13.30 uur
Geplande eindtijd: 17.00 uur