Beste horeca ondernemer in de Waarderpolder,
Meer dan bij welke bedrijfstak ook is bij de horeca personeel broodnodig. Door de tekorten stijgen bovendien de personeelskosten.
Iedere ondernemer probeert dat op z’n eigen manier op te lossen. Bijvoorbeeld door de a la carte kaart af te schaffen, waardoor hij met één kok kan volstaan; door meer salaris te bieden dan de concurrentie; door concessies te doen aan de service. Allemaal oplossingen binnen de bekende kaders en, volgens ons, minder geslaagd.
De situatie vraagt om meer “out of the box” te denken. Zoals het aannemen van iemand met een arbeidsbeperking. Voor sommige ondernemers is dat geen oplossing, maar waarom eigenlijk niet? Wat zijn de bedenkingen, de belemmeringen? En wat maakt het bij andere ondernemers tot een succes? . Ideeën uitwisselen, daar met elkaar op voortbouwen. Bijvoorbeeld hoe het werk meer passend te maken voor onze doelgroep, hoe goede kandidaten te vinden, ondersteuning van jou als werkgever: dat alles en nog heel veel meer ideeën kun je inbrengen en bediscussiëren tijdens onze bijeenkomst op:
Dag : Dinsdag: 19 juni
Tijd : 9.00 uur – 11.00 uur
Locatie : Restaurant Smaak, Oudeweg 91-95 (ingang per auto: Ir. Lelyweg 11) 2031 CC Haarlem
Georganiseerd door : De 99van Zuid-Kennemerland&IJmond, klik hier voor info.
Door juist bij Smaak “de koppen bij elkaar te steken” praten we in een inspirerende omgeving, want SMAAK is het opleidingsrestaurant van het Lotus College; een horeca-praktijkschool voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar gebeurt het dus al! klik hier.
Wil je hier graag bij aanwezig zijn, dan kun je je aanmelden door te mailen naar 99vanzuidkennemerlandijmond@denormaalstezaak.nl.
We zien uit naar deze bijeenkomst.