Seminar: Wateroverlast bij Bedrijven

Wat is het nut van de Centrale Watergang en het Vergroeningsproject in de Waarderpolder eigenlijk?
Deze initiatieven hebben alles te maken met het klimaatbestendiger maken van ons bedrijventerrein. Door de klimaatverandering hebben we steeds vaker te maken met lange periodes van droogte of extreme regenval. En dat heeft ook invloed op de Waarderpolder en de bedrijven. Op ons bedrijventerrein is het bijvoorbeeld aantoonbaar warmer dan in de omliggende gebieden.
Door initiatieven als de Centrale Watergang wordt regenwater uit de regio beter opgenomen in de grond. Daarnaast zorgt het bijvoorbeeld ook voor minder fijnstof in de lucht.

Maatregelen voor jouw bedrijf
Naast deze centrale initiatieven kunnen bedrijven ook zelf aan de slag met maatregelen tegen de extreme regenbuien. De heftige buien kunnen vervelende gevolgen voor je bedrijf hebben: je terrein kan onderlopen, je dak onder druk komen te staan of water loopt je pand in.

Hoe maak je jouw bedrijfspand bestendig tegen extreme regenval? Parkmanagement Waarderpolder organiseert samen met het bedrijf Rainproof het seminar: ‘Wateroverlast bij Bedrijven’.  Tijdens het seminar krijg je praktisch advies over de maatregelen die jij bij jouw bedrijfspand kan nemen om wateroverlast te beperken. En dat is soms makkelijker dan je denkt! Ben je benieuwd naar deze maatregelen? Meld je aan voor het seminar op 15 mei.

Aanmelden voor het seminar kan via deze link.

Datum:
Woensdag 15 mei
Tijd:
16.30-18.00 uur
Inloop vanaf 16.15 uur

Locatie:
Parkmanagement Waarderpolder
Waarderweg 50-C

 

Details

Locatie: Parkmanagement Waarderpolder. Waarderweg 50C, Haarlem
Datum: 15 mei 2019
Aanvang: 16.30 uur
Geplande eindtijd: 18.00 uur