Sparkz Networking – Netwerkborrel thema CSRD

Ben jij geïnteresseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen voor zzp’ers en mkb’ers? Kom dan op 15 februari naar de netwerk- en informatiesessie van Sparkz Networking Kennemerland en Stichting Stadsgarage / Kennemer Impact in het Seinwezen.

Grote bedrijven zijn al volop aan de slag met het maken, meten en rapporteren van maatschappelijke impact. Zeker nu de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) van de EU is ingegaan. Maar wat als je een zzp’er of mkb’er bent? Wat wordt er van je verwacht? Hoe kun jij aan de slag met maatschappelijke impact? En wat zijn de eerste logische stappen?

Spreker Kirsten Ottens heeft meer dan 20 jaar ervaring in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als Impact Expert werkt ze zowel met grote bedrijven, MKB en sociaal ondernemers. Op 15 februari neemt zij je mee in hoe je jouw onderneming ook op het gebied van duurzaamheid verder toekomstbestendig kunt maken.

Na de informatiesessie is er een netwerkborrel & hapjes. De bijeenkomst is van 17.30 uur tot 19.30 uur in het Seinwezen in Haarlem.

Praktische informatie:

  • Aanvang: 17.30 uur (tot ca 19.30 uur)
  • Locatie: Het Seinwezen, Haarlem (Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem)
  • Tickets: € 25,- p.p. te voldoen bij de deur (pin), kosten zijn voor de borrel en de hapjes
  • Meer informatie en aanmelden: Sparkz Networking Kennemerland

 

Details

Locatie: Seinwezen Kinderhuissingel 1H, 2013 AS Haarlem
Datum: 15 februari 2024
Aanvang: 17.30 uur
Geplande eindtijd: 19.30 uur