SWELL – jongeren pitchavond – expertise van ondernemers gezocht

Jonge makers zijn belangrijk voor iedere stad. Zij zien dingen anders, bedenken innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Maar lang niet al deze ideeën zien daglicht. SWELL is een initiatief van stichting STAD om beginnende concepten te helpen vormgeven. Met één doel: van idee naar werkelijkheid.

Om hun idee uit te voeren kunnen de jongeren de hulp van ervaren ondernemers goed gebruiken! Kom dus vooral naar het Slachthuis op 31 mei om 17.30 uur.

Jonge makers worden bij SWELL uitgedaagd om hun eigen idee te presenteren voor publiek. Op een manier die volledig bij hen past. In een training leren de makers out of the box presenteren en hoe in korte tijd zo veel mogelijk indruk te maken. Deelnemers kunnen in die weken voor de pitch avond een aanspraak doen op projectbegeleiders van STAD om hun concepten verder aan te scherpen. Om vervolgens tijdens SWELL de ruimte omver te blazen.

Het terugkerende evenement vindt plaats op locaties die inspireren. Waar creativiteit wordt gevierd en waar een mogelijkheid is tot creëren. Oud-deelnemers van SWELL worden gevraagd om een bijdrage te leveren in een vorm die bij hen past. Het volgende event van SWELL vindt plaats op 31 mei in Slachthuis Haarlem. Een up-coming plek in Haarlem waar jongeren veel inspiratie uit kunnen halen.

EXPERTISE
Bezoekers krijgen bij binnenkomst blanco business cards om uit te delen aan jongeren die hen inspireren. Op de kaartjes is ruimte om eigen expertise aan te bieden en de initiatieven te helpen om verder te komen. Denk aan het inzetten van netwerk, op weg helpen met financiële vragen of als expert een gesprek aan gaan. 

Meer info en aanmelden.

Details

Locatie: Slachthuis Haarlem - Rockplein 6
Datum: 31 mei 2023
Aanvang: Inloop: 17.30 uur
Geplande eindtijd: Onbekend