Workshop Netwerken – Kennemer Business

Op donderdag 18 april is er een extra editie van de Workshop Netwerken voor ondernemers. Zakennetwerk Kennemer Business organiseert een praktijkgerichte en interactieve workshop. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Workshop Netwerken

Netwerken, je moet het, je mag het, je kunt het overal, maar kun je het zelf goed genoeg? Veel zakenmensen willen en moeten hun netwerk uitbreiden en inzetten voor hun bedrijfsdoelen. In deze Workshop Netwerken worden je vaardigheden werkenderwijs verfijnd. We richten ons op live zakelijk netwerken, maar natuurlijk leggen wij ook de link met de sociale media. Let op: het is echt een workshop voor de aangemelde deelnemers, géén (open) netwerkborrel.

Praktijkgericht

Aan bod komen:

  • voorbereidingen
  • het starten van een netwerkgesprek
  • inbreken bij een netwerkgesprek van anderen
  • beëindigen van een netwerkgesprek
  • follow-up (social media, database, relatiebeheer).

Zakelijk netwerken gaat natuurlijk over veel meer dan visitekaartjes. Met alleen een mooi, gedrukt kaartje in de huisstijl ben je er niet. Het gaat over de eerste indruk, het allereerste gesprek, het uitwisselen van primaire informatie over functies, bedrijven en diensten/producten. En als het kan ook al een beetje in de richting van raakvlakken. Uiteindelijk wil je zakelijk relevant en effectief netwerken. Hoe je dat netwerken moet voorbereiden, kunt doen en kunt inbedden in jouw relatiebeheer, daarover gaat deze Workshop netwerken.

Programma

08.30 – 09.00 uur: inloop met koffie/thee
09.00 – 12.00 uur: interactieve workshop (met 2 korte pauzes)
12.00 – 12.30 uur: napraten met drankje

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij van aan het gehele programma (aanvang 09.00 uur stipt) deelnemen en dat zij met een open, proactieve houding mee doen.

Donderdagochtend 18 april bij Maak Haarlem. Let op: deze workshop is géén netwerkborrel, maar een echte werktraining. Informatie en aanmelden via:https://www.kennemerbusiness.nl/evenementen/workshop-netwerken/.

Details

Locatie: MAAk Arena. Oudeweg 91-95, Haarlem.
Datum: 18 april 2019
Aanvang: 9.00 uur
Geplande eindtijd: 12.30 uur