Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Polderen met het Stagebureau

By 5 juni 2024No Comments

Onlangs organiseerde het Stagebureau Waarderpolder een bijeenkomst ‘Polderen met het Stagebureau’ met 9 mensen uit het voortgezet onderwijs, die iets te maken hebben met stages. Er waren vertegenwoordigers van de Daaf Geluk, Heliomare, het Spaarne College, het Tender College, het Haarlem College en Praktijkschool Oost ter Hout.

Het doel was om met iets concreets naar huis te gaan binnen het thema ‘moeilijker plaatsbare studenten’. De aanwezigen deelden hun contacten, hun successen, leerden van elkaar en stelden elkaar vragen, waarmee ze echt iets kunnen en waar een volgende keer op wordt teruggekomen.

Quote van deelnemer Jan Willem: “Een hele grote plus van het Stagebureau is het warme hart voor leerlingen bij wie niet alles vanzelf gaat. Dat zien en ook aandacht hiervoor blijven vragen en daar tijd en energie in blijven steken, wordt door de VSO Daaf Geluk enorm gewaardeerd.”

Stagebureau Waarderpolder verbindt mensen met elkaar, komt met concrete oplossingen en denkt ‘outside the box’. Met een praktische insteek, altijd om weer verder te komen. Bemiddeling door het stagebureau is gratis. Wil je ook eens met het Stagebureau sparren? Neem dan contact op met Sandra van Zijl via sandra@waarderpolder.nl.

Direct
regelen