Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Samen zorgen we voor veilige feestdagen

By 20 december 2022No Comments

Tijdens de feestdagen is het vaak rustig in de Waarderpolder. Daardoor is er ook minder sociale controle. Gelukkig hebben we de surveillance van de collectieve beveiliging Waarderpolder! Zij rijden tijdens de feestdagen dag en nacht door het gebied, en reageren op verdachte situaties. Zo komen we samen veilig de feestdagen door.

Maar ook als bedrijf kun je maatregelen nemen. Zorg bijvoorbeeld dat alle ramen, deuren en hekwerken goed afgesloten zijn. Daarnaast hebben bedrijven vaak -onopgemerkt- brandbaar materiaal tegen de gevel aan staan. De kans op eventuele brandoverslag naar jouw pand neemt daarmee toe.

Voorkom brand -door bijvoorbeeld neerdalende vuurwerkresten- bij jouw bedrijfspand. Doe daarom een check op (brandbaar) materiaal rondom jouw pand, en verwijder het materiaal zo mogelijk. Let dan direct ook op materiaal onder ramen, zodat je niet de opstap naar een mogelijke inbraak biedt.

En heb jij je alarminstallatie (nog) niet doorgeschakeld naar de Alarmopvolging Waarderpolder? Regel het dan gratis via www.waarderpolder.nl/veiligheid 

Direct
regelen