Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Werkt je cv-installatie wel goed? De datalogger geeft inzicht.

By 16 november 2022No Comments

Voorkom warmteverlies met de de datalogger
Binnenkort wordt het kouder en dat betekent hard werken voor de cv-installatie om de bedrijfsruimtes te verwarmen. Uit onderzoek blijkt dat veel cv-installaties niet goed zijn afgesteld en daardoor onnodig warmte verliezen. Zonde natuurlijk met de huidige energieprijzen.

Parkmanagement Waarderpolder biedt een gratis onderzoek aan naar de werking van cv-installaties door het plaatsen van een datalogger. De datalogger meet met sensoren de temperaturen van onder andere de cv-leiding, de koelinstallatie en de temperatuur van de lucht uit de luchtbehandelingsinstallatie. De deskundige die jouw bedrijf bezoekt, kijkt meteen of er nog isolatieverbeteringen gedaan kunnen worden.

Je ontvangt een rapport met een analyse van het warmtesysteem en aanbevelingen om energie te besparen. De afgelopen jaren is de datalogger ingezet bij tientallen bedrijven in de Waarderpolder en overal waren er kansen voor verbetering.

Wil je ook inzicht in de werking van je cv-installatie? Stuur dan een mail naar Stan Verstraete met het onderwerp ‘datalogger’.

Direct
regelen