Masterclass – Dealen met een dynamische arbeidsmarkt

HR-bijeenkomst voor leden van het HR-netwerk de Waarderpolder werkt!

Voor veel werkgevers is het een uitdaging om aan goed personeel te komen. Toch zijn er ook werkgevers die dat als minder problematisch ervaren. Hoe komt dat? En misschien belangrijker: wat kun jij doen als werkgever om toch te kunnen floreren in deze dynamische arbeidsmarkt? Kun je iets doen om talent aan te trekken? Of zitten er kansen in het beter vasthouden, inzetbaar houden en ontwikkelen van je personeel?

Of moet je je organisatie anders organiseren om in deze krappe arbeidsmarkt te kunnen blijven groeien en door te kunnen draaien? Maar hoe dan? Leer hoe anderen dat doen, kom spieken en vind je eigen route.

De masterclass ‘Dealen met een dynamische arbeidsmarkt’ is een onderdeel van het project NLwerktaanwerk van VNO NCW en MKB Nederland en heeft als doel het bewustzijn van werkgevers te vergroten. De masterclass neemt werkgevers mee in de dynamische arbeidsmarkt anno 2022. We gaan naast de ondernemers/werkgevers staan en nemen hen mee in de ontwikkelingen en trends die in de arbeidsmarkt zichtbaar zijn.

Ondernemers/werkgevers gaan na afloop van de masterclass naar huis met concrete en pragmatische oplossingen, waarmee ze daadwerkelijk aan de slag kunnen in hun organisatie.

Deze masterclass duurt 2 uur en wordt gegeven door Bernadet van Veldhuizen en René Vollenbroek van het project NLwerktaanwerkt.

NB: aan deze masterclass zijn geen kosten verbonden. Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van het HR-netwerk de Waarderpolder werkt! Aanmelden bij Linda Schouten-van Bilzem.

Details

Locatie: Parkmanagement, Waarderweg 50 C, Haarlem
Datum: 8 november 2022
Aanvang: 15.00
Geplande eindtijd: 17.00